Parkursus online

Så er chancen der for at give parforholdet nogle rigtig gode vitaminer! Indre Missions (IM) og Luthersk Missions (LM) familiearbejde gået sammen om at invitere alle interesserede par til 7 online kursusaftener. Næste kursusstart bliver 26. oktober og vil løbe over 7 onsdag aftner i streg.

IMs landsleder for Familiearbejdet Brian Kallestrup Nielsen og LMs Familiekonsulent Kristian Andersen vil være værter alle 7 aftener. Materialet som vil blive brugt er udarbejdet af Alpha Danmark og bygger på kristne værdier og principper. Men alle som gerne vil vokse tættere sammen som par og som ønsker at ruste parforholdet til fremtiden er meget velkommen til at deltage. Aftnerne vil bestå af velkomst og introduktion ved værterne, videooplæg på engelsk (som er tekstet på dansk), og individuelle parsamtaler med hinanden hjemme i stuerne. Aftnerne veksler mellem oplæg og 4-5 små samtalesessioner.

Deltagermanualen, som skal bruges ved jeres individuelle parsamtaler kan købes på dansk eller engelsk, hvilket betyder, at dette kursus også er velgenet til jer, der ikke har dansk som modersmål, men forstår og taler engelsk bedre.

Du kan læse mere om materialet og konceptet på parkursus.nu

 

Kurset er gratis men alle deltagere på onlinekurset skal selv  købe kursushæftet som er på ca. 150 sider. Det kan bestilles som hæfte eller e-bog på www.mediacellen.dk. Det er vigtigt at I begge har et eksemplar, da der findes en del individuelle øvelser til hvert emne.

Der bliver ikke debat og samtale i det virtuelle rum. Samtalen er udelukkende hjemme i hver jeres stuer, så på den måde er det meget anonymt. Der kan dog stilles afklarende spørgsmål i chatten undervejs.

Vi håber I har lyst til at være med på kurset – og er meget velkommen til at invitere dem I kender.

Vi ses til online – Parkursus. Gør noget godt for jeres parforhold. Tag med – og brug god tid på hinanden. Det er NU tiden er til rådighed.

 

 

Tilmelding er nødvendig og skal ske til landsleder i Indre Missions familiearbejde Brian Kallestrup Nielsen: familiekonsulenten@indremission.dk – eller familiekonsulent i Luthersk Mission Kristian Andersen: ka@dlm.dk.

I skal ikke holde jer tilbage hvis der er enkelte aftener hvor I ikke kan deltage. Vi vil gerne sende jer link til videoerne til de aftener, I er forhindret, så I kan få det hele med.

Vi mødes kl. 20.00 - 22.00

Kurset i efteråret 2022 bliver følgende onsdage

Onsdag d. 26. oktober

Onsdag d. 2. november

Onsdag d. 9. november

Onsdag d. 16. november

Onsdag d. 23. november

Onsdag d. 30. november

Onsdag d. 7. december

Annoncer
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få de vigtigste nyheder fra familiearbejdet.