Netværket

Hvorfor netværk

Netværket giver mulighed for at få kendskab til andre forældre, der er blevet alene med børnene – enten børnene bor hos dem eller hos en tidligere ægtefælle eller samlever. 

Som aleneforælder er der mange ting, man kan dele med det netværk, man har, hvor man bor, men der er også ting, man ikke kan dele – fx hvad det er, der er vanskeligt og smerteligt ved at være aleneforælder. Et netværk af aleneforældre kan bruges til at få kontakt til personer, som kender de samme situationer, følelser m.m. – personer, man kan dele erfaringer, glæder og smerter med.
Udover at give et personkendskab kan netværket bruges til at sende aleneforældre relevante tilbud om kurser, arrangementer, ferietilbud m.m.

Administration af netværket

Netværket administreres af et lille udvalg af aleneforældre. De har ansvar for adresselisten samt at finde steder og tidspunkter for netværksdage. Aleneforældrearbejdet har tilknyttet en konsulent fra Indre Missions Familiearbejde, som får tilsendt de tilmeldinger der kommer til netværkene. Der er ikke nogen enkeltpersoner, der kan få tilsendt hele personregisteret.

Man kan til enhver tid gå ind under tilmeldinger og afmelde sig igen.


Retningslinjer for netværket

Den der har mistet ægtefælle ved skilsmisse, og er forælder, er velkommen i netværket samt til de arrangementer, som udbydes af Aleneforældrearbejdet under Indre Missions Familiearbejde.

Dette forudsætter at man ikke bor sammen med en anden, hvad enten dette er i et kæresteforhold eller nyt ægteskab.
Vælger man på et tidspunkt at flytte sammen med en anden, melder man sig samtidig ud af netværket for aleneforældre, og kan heller ikke deltage i de udbudte arrangementer.

Tilmelding til netværket

Du kan kun være med i netværket, hvis du har tilmeldt dig på Aleneforældrearbejdets hjemmeside under Tilmelding. Dette er for at vi kan sikre os, at du har læst betingelserne og kender grundlaget for netværkene.

Det er også her du afmelder dig igen, hvis du ikke længere ønsker at være en del af netværket.

For at lette kommunikationen og udsendelse af relevante tilbud, skal e-mail adresse oplyses.

Til ex-par i netværket.

Som udgangspunkt er det kun den ene part, der kan tilmeldes netværket, men der kan i særlige tilfælde gives lov til at begge, er i netværket samtidig. Det kræver at parterne er enige om, at holde en god tone over for hinanden.

 


Annoncer
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få de vigtigste nyheder fra familiearbejdet.