Hvordan kan tro og liv hænge sammen? Hvordan kan vi som presset og travl børnefamilie finde tid til andagt sammen? Hvordan undgår vi at troen bliver for trang for os og vores børn?

Med »5 Trin For Troen« vil vi gerne præsentere jer for en andagtsform, som kan være med til at føre jer endnu tættere ind i et personligt forhold til Jesus, som jeres frelser og hjælpe jer til, at give dette videre til jeres børn.

Vi tror, at vi med »5 Trin For Troen« har et godt bud på, hvordan du og din familie kan dele tro og liv på en måde, som både er overkommelig, og som vil give jer alle uanset alder og personlighed en dybere indsigt i Guds vilje med og plan for jeres liv. Der kræves ikke store teologiske indsigter for at kunne være med. Her er vi ligeværdige, når vi fortæller hinanden om hverdagens op- og nedture, læser i Guds ord, deler vores tanker og oplevelser af Guds tilstedeværelse i vores liv, beder sammen og tilønsker hinanden Guds velsignelse.

Her på siden, kan du finde en kort beskrivelse af de enkelte trin og af bogen          »5 Trin For Troen«, som beskriver de enkelte trin og tankerne bag grundigere.

Du kan desuden finde ressourcer som I kan bruge i forbindelse med jeres andagt.

Hvis du gerne vil læse bogen, kan den købes hos Lohse

5 Trin For Troen

DEL jeres op- og nedture

LÆS et bibelvers eller fortæl en bibelhistorie

SNAK om hvordan bibelverset eller historien kan relatere til jeres op- og nedture

BED højt for hinandens op- og nedture

VELSIGN hinanden

 

Ressourcer

Annoncer
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få de vigtigste nyheder fra familiearbejdet.