Netværket

Hvorfor netværk
Netværket giver mulighed for at få kendskab til andre forældre, der er blevet alene med børnene.

Som aleneforælder er der mange ting, man kan dele med det netværk, man har, hvor man bor, men der er også ting, man ikke kan dele – fx hvad det er, der er vanskeligt og smerteligt ved at være aleneforælder. Et netværk af aleneforældre kan bruges til at få kontakt til personer, som kender de samme situationer, følelser m.m. – personer, man kan dele erfaringer, glæder og smerter med.
Udover at give et personkendskab kan netværket bruges til at sende aleneforældre relevante tilbud om kurser, arrangementer, ferietilbud m.m.

Administration af netværket
Netværket administreres af et lille udvalg af aleneforældre i hvert netværk. De har ansvar for adresselisten samt at finde steder og tidspunkter for netværksdage. Aleneforældrearbejdet har tilknyttet en konsulent fra Indre Missions Familiearbejde, som får tilsendt de tilmeldinger der kommer til netværkene. Der er ikke nogen enkeltpersoner, der kan få tilsendt hele personregisteret.
Man kan til enhver tid gå ind under tilmeldinger og afmelde sig igen.


Netværk rundt i landet
Kunne du tænke dig at være med kan du kontakte landslederen for familiearbejdet pr. mail. Pt. er der dog ikke nogen arrangementer for aleneforældre efter dødsfald med hjemmeboende børn. 

Retningslinjer for netværket
Enhver der har mistet ægtefælle ved dødsfald, og er forælder med hjemmeboende børn, er velkommen i netværket samt de arrangementer, som udbydes af Aleneforældrearbejdet under Indre Missions Familiearbejde.
Dette forudsætter at man ikke bor sammen med en anden, hvad enten dette er i et kæresteforhold eller nyt ægteskab.
Vælger man på et tidspunkt at flytte sammen med en anden, melder man sig samtidig ud af netværket for aleneforældre, og kan heller ikke deltage i de udbudte arrangementer.


Annoncer
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få de vigtigste nyheder fra familiearbejdet.