Ny konference om køn og seksualitet

Rammerne for køn og seksualitet opleves ikke længere så enkle og forudsigelige som tidligere. Hvor går grænserne i forhold til køn? Hvad er sund seksualitet? I samfundet generelt kan det være svært at få en respektfuld og ligeværdig dialog om samlivsformer, køn og seksualitet. Der er ikke plads til dialog og det kan gøre holdningerne unuancerede og fastlåste.

Oplægsholderne er:

Sara Palmqvist Gaarn-Larsen fra letstalkaboutsex.dk kommer og hjælper os med hvordan, vi kan tale om køn og seksualitet med børn, unge og hinanden. Sara er psyko- og familieterapeutstuderende og har med denne og hendes baggrund som lærer og mor stor erfaring i samtalen om emnet. Hun er desuden forfatter til bogen ”Selfies, sex og unge uden tøj på”.

Amanda Lagoni har fokus på sund seksualitet. Hvad er det bibelske perspektiv på sex, lyst og seksualitet og hvad er det, vi kan og skal tale om i den forbindelse. Amanda er parterapeut og sexolog med egen praksis i København og er udover at være podcastvært, foredragsholder og underviser også forfatter til bøgerne ”At elske er ikke en følelse” og ”Lidt om lyst”

Jacob Munk er projektmedarbejder i Adamogeva.dk og teologistuderende. Han har været medredaktør og bidragsyder til undervisningsmaterialet ”Jeg er køn” og er forfatter til bl.a. bogen ”En langt bedre vej”. Hans fokus på konferencen bliver at give hjælp til hvordan, vi kan møde mennesker med hjertevarme og nærvær uanset kønsidentitet eller seksuelle orientering. Gennem spørgsmål kommer han med sit bud på hvordan, vi kan tage den svære samtale om emnet.

Konferencens formål er, på en kristen baggrund, at skabe en sund dialog og give oplysning og vejledning til den videre samtale.

Konferencen arrangeres af Luthersk Mission, Indre Missions Familiearbejde, Adamogeva.dk, Luthersk Missions Børn og Unge, Indre Missions Unge og Danmarks folkekirkelige Søndagsskoler.

Konferencen afholdes d. 28. februar i Herning Bykirke og onsdag d. 1. marts LM's missionshus i København.

Download flyer og program her.

Tilmeld dig her

Annoncer
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få de vigtigste nyheder fra familiearbejdet.