Netværk for ægtefæller efter død

Netværk for ægtefæller efter død i aleneforældrearbejdet er for dig, der er blevet alene efter ægtefælles død og hvor børnene er flyttet hjemmefra. Vi tilbyder dig et fællesskab, hvor du kan dele det, der er svært i livet, med andre der står i samme livssituation.

Der afholdes netværksdage et par gange om året for alle over 50 år. Derudover mødes en netværksgruppe i private hjem, og gruppen er selv ansvarlige for hvad der skal ske i løbet af samlingen. Netværksgruppen er for enker og enkemænd i alderen 50-65 år. Der er pt. ingen netværksgruppe for alderen 65+, men man er velkommen til at tage kontakt til landsleder for familiearbejdet, Johanne Lund Larsen, hvis man ønsker at starte en netværksgruppe op for denne aldersgruppe. 

Du kan tilmelde dig netværket her.

Næste netværksdag for ægtefæller efter død
Lørdag d. 7. september 2024 kl. 10.30-16.30 i Hammerum Missionshus, Hovedgaden 41, 7400 Herning.

”Hvor går vi hen, når vi går bort?”
Mange af de tanker og spørgsmål vi gør os om tiden efter døden vil dagens emne tage fat på. Fx: Kan vi kende hinanden i evigheden? Hvor er de hensovede i Kristus lige nu? Tidligere sognepræst ved Silkeborg kirke og arresthus, præst Leif Christiansen vil holde et aktuelt oplæg om dette emne. Der bliver god tid til samtale og refleksion. Kaffe ved ankomst. Der serveres frokost og eftermiddagskaffe.
Pris kr. 100 inkl. forplejning kan betales med Mobilepay. 

Se programmet her

Tilmeld dig til netværksdagen her

Kontakt med spørgsmål til Erik Bertelsen 7175 2333.

 


Annoncer
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få de vigtigste nyheder fra familiearbejdet.