Netværket

Hvorfor netværk
Savner du en gruppe, hvor sorgen rummes og forståes? Savner du en gruppe, hvor der er plads til : støtte, opmuntring, inspiration og at se muligheder?

Som enke eller enkemand er der mange ting, man kan dele med det netværk, man har, hvor man bor, men der er også ting, man ikke kan dele – fx hvad det er, der er vanskeligt og smerteligt ved at have mistet en ægtefælle. Netværket for ægtefæller efter død kan bruges til at få kontakt til personer, som kender de samme situationer, følelser m.m. – personer, man kan dele erfaringer, glæder og smerter med. Vores erfaring gør ondt. Det er en hård proces, som vi deler med hinanden!
Livet skal leves….videre .. med alle de glæder, som på trods af tab, stadig er der.

Vi mødes til kaffe, frokost, gåture, udflugter og meget andet

Netværksgruppen er for personer i alderen 50-65 år, der har mistet en ægtefælle og har udeboende børn. 

Netværk rundt i landet
Kunne du tænke dig at være med i netværksgruppen for ægtefæller efter død i alderen 50-65 år kan du kontakte Karin Moesgaard Pedersen.

Pt. er der ingen netværksgruppe for aldersgruppen 65+. Hvis man ønsker at starte en netværksgruppe for ægtefæller efter død i denne aldersgruppe er man velkommen til at kontakte landsleder for familiearbejdet, Johanne Lund Larsen, for sparring. 


Retningslinjer for netværket
Enhver der har mistet ægtefælle ved dødsfald, og er forælder til udeboende børn, er velkommen i netværket for enker og enkemænd samt de arrangementer, som udbydes af Aleneforældrearbejdet under Indre Missions Familiearbejde.
Dette forudsætter at man ikke bor sammen med en anden, hvad enten dette er i et kæresteforhold eller nyt ægteskab.
Vælger man på et tidspunkt at flytte sammen med en anden, melder man sig samtidig ud af netværket for enker og enkemænd, og kan heller ikke deltage i de udbudte arrangementer.

Administration af netværket
Netværket administreres af et lille udvalg af enker og enkemænd i hvert netværk. De har ansvar for adresselisten samt at finde steder og tidspunkter for netværksdage. Netværket for enker og enkemænd har tilknyttet en konsulent fra Indre Missions Familiearbejde, som får tilsendt de tilmeldinger der kommer til netværkene. Der er ikke nogen enkeltpersoner, der kan få tilsendt hele personregisteret.
Man kan til enhver tid gå ind under tilmeldinger og afmelde sig igen.

Støt Netværket for enker og enkemænd
Hvis du ønsker at støtte det arbejde der bliver gjort i netværket for enker og enkemænd, kan du give en gave på mobile pay nr. 300 867. Ønsker du fradrag, så skriv navn og adresse i meddelelsesfeltet.


Annoncer
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få de vigtigste nyheder fra familiearbejdet.