Samatleoplæg til forældre om køn, identitet og seksualitet

Det er helt afgørende for forældre at have mulighed for, på en positiv og konstruktiv måde, at kunne inddrage Bibelens vejledning og Guds vilje i forhold til vores seksualitet og identitet.

Vi er nu klar med »Jeg er køn« for forældre. Med dette materiale ønsker vi at hjælpe forældre til at få en god snak med børnene og de unge om sex og seksualitet med udgangspunkt i Bibelens vejledning i forhold til emnerne.

Mange børn og unge får i dag deres viden om emnet gennem undervisningen i folkeskolen og ved søgning på nettet, hvor Guds vilje og tanke for mennesket kun i meget begrænset omfang omtales, hvilket vi ønsker at råde bod på med denne udgivelse.

  • Vi vil gerne give forældre sprog for Guds gode vilje for vores liv ift. seksualitet og kønsidentitet. Ikke som noget der skal begrænse os, men noget der skal give os tryghed og frihed. 
  • Vi vil gerne give forældre frimodighed til at tage disse vigtige emner op.
  • Emnet er højaktuelt og vi har et ansvar for at udruste vores børn og unge til at møde verden med de aktuelle udfordringer, der er på området seksualitet og kønsidentitet. 
  • Vi er en generation, som selv skal lægge de fliser, vi skal gå på – den tidligere generation havde ikke et sprog for seksualitet, som vi kan føre videre. Det sprog skal vi have skabt nu.

Forældreudgaven er opbygget, så I kan bruge den til inspiration i det enkelte hjem eller i en lille gruppe af forældre. Hvert afsnit er bygget op med: Intro, Lyt til Gud, Voksenrefleksion og Familieaktiviteter.

Vi ønsker, at dette materiale kan give jer tryghed til at tage snakken med jeres børn og unge, som I er blevet betroet at klæde på til at tage sunde valg på et velinformeret grundlag.

Her kan du købe materialet

Annoncer
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få de vigtigste nyheder fra familiearbejdet.