Himmelbørn - håb i sorgen

Himmelbørn

”Himmelbørn – håb i sorgen” er et tilbud i Indre Missions familiearbejde.

Tilbuddet er målrettet forældre og pårørende til forældre, der har mistet et barn sent i graviditeten, eller de første måneder efter barnet er født. Det kan være I har mistet for kort tid siden eller det kan være I har mistet for mange år siden. Tabet vil altid være en del af jeres liv.

Vi har ingen planlagt dato for en dag hvor vi mødes, da vi vil finde en dag i samarbejde med jer, der har ønske om at deltage. Vi vil planlægge en dag, når der er tilkendegivelse fra 5-10 par, som ønsker at deltage.

Kontakt familiekonsulent Birthe Mikkelsen på mail eller telefon 2478 7866, hvis I gerne vil være med. I er også meget velkomne til at kontakte Birthe, hvis I har spørgsmål eller andet.

På dagen vil der være oplæg ved valgmenighedspræst Daniel Lind med overskriften "Troen som udfordring og trøst i sorgen". Hvis I ønsker det, vil der også blive mulighed for, at I kan dele jeres historie.

Derudover vil vi også bruge tid på en drøftelse af, hvad tilbuddet ”Himmelbørn – håb i sorgen” skal indeholde fremadrettet. Kom og vær med til at få og give en god start på arbejdet.

Pris for dagen er 300,- kr. pr. person.

Mulighed for rabat, kontakt Birthe Mikkelsen

Annoncer
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få de vigtigste nyheder fra familiearbejdet.