Ægteskabskursus online

Så er chancen der for at give parforholdet nogle rigtig gode vitaminer! Mange ting er aflyst og lukket ned. Det betyder at mange af os har mere tid derhjemme om aftenen. Derfor er Indre Missions (IM) og Luthersk Missions (LM) familiearbejde gået sammen om at invitere alle interesserede par til 7 online kursusaftener. Næste kursusstart bliver 15. marts og vil løbe over 7 mandag aftner i streg på nær 2. påskedag.

IMs landsleder for Familiearbejdet Gitte Rasmussen og LMs Familiekonsulent Kristian Andersen vil være værter alle 7 aftener. Materialet som vil blive brugt er udarbejdet af Alpha Danmark og bygger på kristne værdier og principper. Men alle som gerne vil vokse tættere sammen som par og som ønsker at ruste parforholdet til fremtiden er meget velkommen til at deltage. Aftnerne vil bestå af velkomst og intoduktion ved værterne, videooplæg på engelsk (som er tekstet på dansk), og individuelle parsamtaler med hinanden hjemme i stuerne. Aftnerne veksler mellem oplæg og 4-5 små samtalesessioner.

Du kan læse mere om materialet og konceptet på ægteskabskursus.dk

Tilmelding er nødvendig og skal ske til landsleder i Indre Missions familiearbejde Gitte Rasmussen: gra@imh.dk – eller familiekonsulent i Luthersk Mission Kristian Andersen: ka@dlm.dk.

I skal ikke holde jer tilbage hvis der er enkelte aftener hvor I ikke kan deltage. Vi vil gerne sende jer link til videoerne til de aftener, I er forhindret, så I kan få det hele med.

Vi mødes kl. 20.00 - 22.00

Mandag d. 15. marts

Mandag d. 22. marts

Mandag d. 29. marts

Mandag d. 12. april

Mandag d. 19. april

Mandag d. 26. april

Mandag d. 3. maj

 

 

 

Kurset er gratis men alle deltagere på onlinekurset skal selv  købe kursushæftet som er på ca. 150 sider. Det kan bestilles som hæfte eller e-bog på www.mediacellen.dk Det er vigtigt at I begge har et eksemplar, da der findes en del individuelle øvelser til hvert emne.

Der bliver ikke debat og samtale i det virtuelle rum. Samtalen er udelukkende hjemme i hver jeres stuer, så på den måde er det meget anonymt. Der kan dog stilles afklarende spørgsmål i chatten undervejs.

Vi håber I har lyst til at være med på kurset – og er meget velkommen til at invitere dem I kender.

Vi ses til online – ægteskabskursus. Gør noget godt for jeres ægteskab. Tag med – og brug god tid på hinanden. Det er NU tiden er til rådighed.

 

 

 

Annoncer
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få de vigtigste nyheder fra familiearbejdet.