Aleneforældrespor på Hjallerup Bibelcamping

I år har vi i alene forældre sporet til Hjallerup bibelcamping valgt at lave en satellit camping på Hedemølle Efterskole.

Derfor bliver det lidt anderledes end når vi ellers er på Hjallerup Bibelcamping. Det er vigtigt at sige, at det kun er i år at vi benytter os af dette tilbud, fordi vi gerne vil være en del af den store bibelcamping på Hjallerup

Fordi vi er på en efterskole vil der være en masse mugligheder for sport i hallen, samt gode muligheder for gåture, at være kreativ med hænderne og så er der ellers bare masser af plads til at være på.

Vi arbejder på at få en slikbod op på skolen som vil have åbnet 2 gange om dagen.

Programmet for ugen kommer senere, men vi mødes

søndag d. 25. juli kl. 14 og afslutter igen fredag d. 30. juli kl. 14.

Pris

Der vil være fællesspisning til alle måltider som er indregnet i prisen.

Derudover får hver familie sit eget værelse og der er mulighed for at vælge et ekstra værelse hvis junior/teenagerne gerne vil sove sammen.

Priserne for ugen er:

1500 kr. for voksne

600 kr. for børn

800 kr. for teenager

Der er desværre ikke mulighed for at søge om prisnedsætning, men vi opfordre jer til at gå til jeres IM fællesskab/kirke eller hvor I kommer og ansøge om penge til ophold. Hvis I gerne vil snakke med en om dette er I velkommen til at kontakte Lene Rønne Pedersen på mobil 29439831 leneroennepedersen@indremission.dk

Tilmeldingen

Tilmeld dig her

Corona

Vi følger regeringens anbefalinger og retningslinjer for at deltage på en lejr. Det er svært allerede nu at sige hvad det er. Så én ugen inden vil I modtage et brev fra os, hvor I vil blive informeret om dette.

Annoncer
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få de vigtigste nyheder fra familiearbejdet.