Bibelcamping for aleneforældre på Gammelbro

Velkommen

Vi glæder os til i år, at byde velkommen til en uges bibelcamping for aleneforældre med børn på en skøn campingplads med alle mulige tænkelige faciliteter for alle aldersgrupper.

Ugen er for dig der bor alene og har børn, hvad enten de bor hos dig eller ikke (små, store eller voksne børn).

Vi har planlagt en bibelcamping, hvor der hver dag er tilbud om samlinger for børn, juniorer, teenagere og voksne, samt mulighed for at købe varm aftensmad - og ellers bare have tid til fællesskab og afslapning. Når I kommer vil i komme i en smågruppe, som hele ugen bliver en gruppe hvor der er tid i programmet til at mødes og få snakket sammen. Både om talerne og om det liv vi står i pt.

 

Teenagere

Familieferien er bestemt ikke kun for småbørnsfamilier, så derfor har vi valgt at arrangere særskilte tilbud for teenagere, så der også er noget for dem. Desuden har campingpladsen mange aktiviteter, som er sjove for den aldersgruppe. Der vil være "teenageledere", som specielt tager sig af den målgruppe, så de kan opleve sig rummet og mødt, der hvor de er.

 

Læs mere her

Pladskort

Tilmelding

Det sker (næsten) hver dag

Kl. 10.00 er der en 20 minutters smågrupper for de voksne i campingvognene, børnene er ikke til børnemøde endnu, så de må være sammen med jer eller på legepladsen.

Kl. 10.00 samling for juniorerne.

Kl. 10.30 samling for børnene og de voksne

Kl. 11.00 samling for teenagerne.

Kl. 15.00 fælles kaffebord i det fri

Kl. 17.30 Aftensmad

Kl. 18.15 Familiemøde

Kl. 20.30 junior samling

Kl. 21.30 Teen samling

Kl. 22.00 Voksen samling

Annoncer
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få de vigtigste nyheder fra familiearbejdet.