Aleneforælder efter dødsfald

Aleneforældrearbejdet er for dig der er blevet alene med børnene. Det kan være ved skilsmisse eller ved dødsfald. Vi tilbyder dig et fællesskab, hvor du kan dele det der er svært i livet, med andre der står i samme livssituation.

Udvalget for Aleneforældrearbejdet består af 3-5 aleneforældre og en konsulent fra familiearbejdet i Indre mission. Vi har til opgave at lave tilbud til aleneforældre på landsplan.

Der afholdes to landsarrangementer om året.

I januar afholdes en weekend for aleneforældre. Det er en weekend uden børn hvor hovedformålet er, at lære andre at kende, der står i samme livs situation som en selv. I løbet af weekenden vil der være et seminar, som har et psykologisk aspekt.  Hovedvægten vil være fællesskabet.

I juli afholdes der en bibelcamping for aleneforældre på Gammelbro. Det vil være en bibelcamping hvor der er bibeltimer om formiddagen for henholdsvis voksne, børn, juniorer og teenagere. Der er særligt program for teenagerne i løbet af ugen. Derudover har vi et køkkenpersonale som kommer og laver aftensmad til os.

Ud over disse 2 landsarrangementer tilbydes man som aleneforælder at blive tilknyttet et netværk.

Kalender

06.10.2018 - 06.10.2018
09.12.2018 - 09.12.2018
18.01.2019 - 20.01.2019

En weekend uden børn for aleneforældre

Læs mere
Annoncer
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få de vigtigste nyheder fra familiearbejdet.